Monday, May 21, 2007

En Lycklig Saga

We are mean to be, Now and Always!

Till dig J!
Nu känner vi varandra tillräckligt bra för att vi ska kunna tjafsa om allt utan att det hela har en mening eller syfte. Egentligen har vi inte kännt varandra alls länge, men ändå känner jag dig innan och utan. Vi träffades i sommras, Sommaren 06, sommaren som faktiskt förändrade delar av mitt liv. Vi träffades på Malta, av alla ställen här i världen, men det var meningen att vi skulle träffas förr eller senare.. Hur många gånger har vi påpekat detta tro?
Vi är lika, våra föräldrar är läskigt lika och vi gör samma saker utan att veta att den andre gör detsamma. Dessutom har vi semestrat på samma ställen, låter löjligt men ändå ganska läskigt. Det är ju inte speciellt vanliga ställen vi varit på heller... Undra hur många gånger vi egentligen stött på varandra under årens gång, utan att veta vilka varandra var. Jag säger bara Koster och Duved.. vem vet hur många gånger vi gått i samma skidskola eller badat på samma strand!
Det var meningen att vi skulle träffas, det blev inte i Göteborg, där vi förövrigt inte bor alls långt ifrån varandra, det blev heller inte Sydkoster eller Duved - det blev på Malta. Konfirmationsläger var det dessutom vi var på - tänk om det var Guds vilja - i så fall har prästen lyckats!!


Det senaste halvåret har vi hunnit med mer än de flesta hinner med på flera år. Mycket tjejsnack, fikor, partyn, tabbar, skratt, grått, bråk och sex and the city har det blivit i varje fall - och mycket mycket mera. Nu lever vi - och du och jag vet hur man ska ta vara på det!
Sjölins till hösten baby...
/Love K


1 comment:

Anonymous said...

Det som en gång var, finns inte lägre kvar